OVER PURATEX®


Wat is Puratex®?
Puratex® is de merknaam voor alle reingers en impregneermiddelen voor stof & textiel van de fabrikant LCK®. Puratex® wordt geproduceerd in Duitsland wat de kwaliteit en het gebruik van lokale grondstoffen waarborgt. Van de recyclebare verpakking tot de duurzame inhoud, met Puratex® ben je verzekerd van topprestaties en onberispelijke kwaliteit. 

Waarom kies je voor Puratex®?
Puratex® heeft zichzelf al ruimschoots bewezen. Puratex® producten worden jaarlijks opnieuw getest door onafhankelijke laboratoria, zoals het gerenommeerde Hohenstein Institut en Dermatest. Meubelfabrikanten en stofleveranciers vertrouwen al meer dan 40 jaar op de expertise van LCK® en zenden hun stofcollecties in om een passend onderhoudsadvies te kunnen geven.

Altijd het juiste product.
Puratex® is al op meer dan 100.000 stoffen getest. Op de HOME-pagina vind je een kleine selectie van fabrikanten die met Puratex® werken. Op de website van LCK® Nederland vind je per fabrikant een compleet overzicht van alle stoffen en de bijbehorende producten. Ga naar www.lcknederland.nl en scroll op de HOME-pagina naar beneden voor de adviezen per fabrikant.

Triple S! | Super Snelle Service
Onze stofspecialisten staan je met raad en daad terzijde. Liever een keer teveel vragen dan verkeerd reinigen. Dus niet twijfelen, neem gerust contact met ons op! Heb je een specifieke vraag, verzamel dan zoveel mogelijk (stof)gegevens en stuur ons een mail: info@lcknederland.nl

Hulp op locatie.
Onze servicedienst reinigt door het hele land en indien nodig ook verder weg. We maken altijd een offerte op maat. Dan weet je van tevoren waar je aan toe bent. Verzamel zoveel mogelijk (stof)gegevens en verstuur die via de mail. Dat werkt het snelst. Gaat je vraag over een vlek of beschadiging? Stuur dan even een duidelijke foto mee. 

Puratex® beoordeeld als: "exellent"
Puratex® reinigers bevatten geen bleekmiddel. Ze zijn dermatologisch getest en met "exellent" beoordeeld door Dermatest. De impregneer van Puratex® heeft als enige in Europa een OEKO-TEX® paspoort. Dit betekent PFAS-vrij en geen vluchtige stoffen of andere narigheid.

 


Vragen? 
Heb je vragen over deze pagina? Stel ze! Neem contact op.

© 2020 - 2024 Puratex | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel